Termékek  
[Translate to Hungarian:] vorgedämmtes Rohr

Merev csőrendszer

A gyakorlatban évek óta jól bevált és a műszaki újításokat is tartalmazó hagyományos előreszigetelt csőrendszer.

[Translate to Hungarian:] flexibles, vorgedämmtes Rohr

Flexibilis csőrendszer

A flexibilis előreszigetelt csőrendszer előnyei leginkább az alacsony mérettartományban és a nehéz fektetési helyszíneken használhatók ki. A rendszer további előnye az egyszerű kezelhetőség.

Ipari- és speciális csövek

Az isoplus minden típusú közeg szállításához a megfelelő előreszigetelt csövet tudja kínálni, legyen szó akármilyen közegről, vegyszerről, melegen vagy hidegen.

Elzáró szerelvények

Elzáró szerelvények és kiegészítő tartozékok a sima- és duplacsöves rendszerekhez, csökkentett vagy teljes átömléssel, kombi ürítő- vagy légtelenítő megoldással.

Köpenycső karmantyúk

Az eltérő műszaki követelményeknek megfelelő karmantyú megoldások. Minden keménypolietilén (PEHD) karmantyú biztosítja a köpenycső csatlakozások víz-, és gáztömörségét. 

Tartozékok

Az isoplus mottója: „Mindent egy helyről!”, így készséggel ajánljuk minden kiegészítő elemünket, mint például a megfúrt leágazásokat, falátvezető gumigyűrűket és műanyag párnafákat.

Hálózatfelügyeleti rendszer

Manapság már elengedhetetlen a megbízható felügyeleti rendszerek használata, amivel a károk korai felismerése és kezelése lehetővé válik. Az isoplus termékei között minden csőrendszerhez megtalálható a megfelelő megoldás.