Termékek > isoplus ipari csővezetékek > isoplus – flexibilis csőrendszerek  

isoplus – flexibilis csőrendszerek

Termékleírás

Az isoplus flexibilis csőrendszer hosszú időre védelmet nyújt a talajvíz ellen, kiválóan használható épületek bekötéseinél, rendszerbővítésnél és akadályok kikerülésénél. Alkalmas kisebb csőátmérőjű, alacsony hőmérsékletű rendszerek teljes felépítésére is. A rendszer hajlékonysága, rugalmas fektetési technológiája lehetővé teszi, hogy minden esetben a legrövidebb fektetési nyomvonalat válasszuk. Az egyszerű, nyomvonalvezetés  minimálisra csökkenti a fektetési költségeket, és keskenyebb munkaárok kialakításával a fektetés gyorsasága és hatékonysága még tovább fokozható. Így az isoplus flexibilis csőrendszerek kiváló vezetékfektetési technológiát tesznek lehetővé, mind műszaki, gazdasági és ökológiai szempontból.

Szigetelés

Többi isoplus termékünkhöz hasonlóan a flexibilis rendszert is a bevált, magas minőségű PUR-hab szigeteléssel készítjük.
A flexibilis isoplus csőrendszerek egy további gázdiffúzió gátló fóliát kapnak, amely a PUR-hab elöregedését gátolja és így garantálja a szigetelőképességet a teljes élettartamra.

Köpenycső

Minden isoplus flexcsőnél sima külső felületű PELD (Polyethylene Low Density) köpenycsövet alkalmazunk. Ez védi a szigetelőanyagot, és ellenáll a környezeti hatásoknak, az UV-sugaraknak és a földben lévő kémiai anyagoknak.
A hosszú időn keresztül vízálló köpenycsővel rendelkező csőrendszerünk folyamatos gyártási eljárással készül.