Termékek > Hálózatfelügyelet > Készülékek > IPS DIGITAL > MDS / MS  

Továbblépés

Tervezési kézikönyv

IPS-Digital-MDS központi mérési adatgyűjtő egység

Az MDS központi mérési adatgyűjtő egység az IPS-Digital vezérlőrendszerek fontos alkotórésze. Központilag irányítható a teljes felügyeleti rendszer egy kereskedelmi forgalomban kapható számítógéppel (PC) vagy laptoppal és az SSW vezérlőszoftverrel. Az MDS biztosítja a kapcsolatot az irányítóközpont, a PC és a felügyelt rendszer, a csővezeték között.

Az adatgyűjtő központhoz csatlakoznak a mérőhelyek. Ezek jelentik az IPS-Digital – rendszerekben a tényleges mérési hardvereket és a felügyelt szakaszok végpontjain, közvetlenül a csővégeken vannak elhelyezve. Igény szerint 2 vagy 4 csatornás kivitelben érhető el az MS-2 vagy MS-4, amelyek vezérlését az MDS adatgyűjtő központ, illetve az SSW szoftver látja el.

digitale Messdatenstation

IPS-Digital-Cu-MS 2 / 4

A Cu-MS csatornánként max 2.500 m érzékelő huzalon felügyeli és lokalizálja az ellenállásváltozást, az impulzusidő mérés elvével. Továbbá méri az egyen- és váltófeszültséget és az ohmikus ellenállást.

IPS-Digital-NiCr-MS 2 / 4

Az NiCr-MS csatornánként max 1.200m érzékelő huzalon felügyeli és lokalizálja az ellenállásváltozást, az egyenfeszültség-ellenállás-mérés elvével.