Termékek > Hálózatfelügyelet > Készülékek > IPS DIGITAL > KMS  

Továbblépés

Tervezési kézikönyv

IPS-Digital-KMS kompakt mérőállomás

A KMS kompakt mérőállomás jelenti a tényleges hardvert az IPS-Digital felügyeleti rendszereknél, és a felügyelt rendszerek kezdőpontjánál közvetlenül az irányítást végző számítógépnél (asztali számítógép vagy laptop) helyezkednek el. A KMS alkotó elemei a csővégen elhelyezett mérőállomás és az attól max 20 méterre elhelyezett telepített kereskedelmi forgalomban kapható számítógép, amin az SSW vezérlőszoftver fut.

Igény szerint a kompakt mérőállomások 2 vagy 4 csatornás technológiával (KMS-2 vagy KMS-4) rendelkeznek, és egymáshoz nem kapcsolódhatnak. Minden beérkező adat digitalizálva lesz, és az RS 232-es interface-el az SSW vezérlőszoftverre, illetve az irányítást végző számítógépre kerül.

IPS-Digital-Cu-KMS 2 / 4

A Cu-KMS csatornánként max 2.500 méteren felügyeli és lokalizálja az ellenállásváltozást, amelyhez az impulzus futásidő-mérést alkalmazza. Ezen kívül méri az egyen- és váltakozófeszültséget és az ohmikus ellenállást.

IPS-Digital-NiCr-KMS 2 / 4

Az NiCr-KMS csatornánként max 1.200 méter érzékelő huzalon felügyeli és lokalizálja az ellenállásváltozást, az egyenfeszültség-ellenállás-mérés elvével.