Szolgáltatások > Tervezés előtt  

Tervezés előtt

A tervezés előtti fázisban segítjük ügyfeleinket:

Magyarországon a távhőellátó vezetékek létesítése szaktervezők ( EN-T  Magyar Mérnöki Kamarai számmal rendelkező tervezők ) által készített  kiviteli tervek alapján készíthető - az érvényes építési előírások, jogszabályok alapján.

Átfogó kezdeti információkat  sajátos anyagszükségleteket az építési projektben magasan képzett értékesítési munkatársainktól kaphatják meg, javaslatként.
A nyomvonal ellenőrzését  a beruházók, és tervezők részére elvégezzük – és a vezeték szilárdságilag megfelelő állapotáról nyilatkozunk. A megkötött szállítási szerződések alapján a csövek és az anyagfelhasználás optimalizálását elvégezzük szerződéses partnereink részére.
Az ajánlati és pályázati dokumentumok kialakításában segítjük szerződéses partnereinknek, amennyiben ez az előírások szerint lehetséges.
Készítsen darabjegyzéket  és távhőellátási javaslat - terveket, mi elkészítjük a megvalósításhoz az ajánlatunkat gyártmányainkra.
Szerződött partnereink részére ellenőrizzük, hogy a projekt költsége csökkenthető-e.  A  paraméterek alapján esetleges alternatívák alkalmazását is megvizsgáljuk. (például lehetőség van-e rugalmas flexibilis csövekkel megoldani a feladatot, vagy isoplus dupla csövek alkalmazhatóak-e )
Egyre elterjedtebbé vált a kiváló minőségű anyagok és technológiák, alkalmazása amelyek lehetővé teszik a telepítési költségek csökkentését

Bizonyos isoplus szolgáltatások díjkötelesek. Kérésére,  mi szívesen adunk önnek egy ajánlatot e tekintetben (kapcsolat).