Az ISOPLUS-ról > Minőségbiztosítás > Gyártás  

Minőségbiztosítás a gyártás során

A DIN EN ISO 9001 szerinti minőségbiztosítás és vállalatirányítási rendszer jelenti a minőség ellenőrzésének keretrendszerét. Minden felhasznált anyag a kezdetektől fogva folyamatosan mind magasabb szintű biztonsági ellenőrzésnek van alávetve, hogy kizárhassuk a hibalehetőségeket. Mindez azt jelenti, hogy az isoplus nem csak, hogy megfelel az európai EN 253 és EN 448 szabványoknak, hanem részben felül is múlja azok előírásait.

Az isoplus minden beérkező anyagot az EN 253 szerint részletesen ellenőriz, mielőtt azokat felhasználja. A jóváhagyott beszállítóknak a DIN EN ISO 9001 előírásainak meg kell felelniük, továbbá rendelkezniük kell minden szükséges bizonyítvánnyal és engedéllyel. Az isoplus alkalmazottai minden munkafázist követően kötelezően ellenőrzik a vállalat érvényben lévő minőség-politikai előírásainak való megfelelést. Az önellenőrzés részeként bizonyos előírások szerinti teszteket és vizsgálatokat, és ezek dokumentálását független minőségbiztosítási szervek végzik a gyártás folyamán.

Szállítás előtt minden terméknek 100%-osan meg kell felelni a végső ellenőrzésen, amit látható módon fel is kell tüntetni a terméken. Csak az isoplus minőségellenőrei által felcímkézett termékek kerülhetnek kiszállításra ügyfeleink felé.