Az ISOPLUS-ról > Minőségbiztosítás > Építési munkák  

Építési munkák minőségellenőrzése

A minőségellenőrzési rendszer egyik legfontosabb része a kivitelezések részletes felügyelete. Ezt az isoplus termékek utószigetelését végző cégek garantálják. A kivitelezési folyamatok minőségi felügyeletét közvetlenül az utószigetelést végző cég minőségellenőrei végzik.

A magasan képzett és felelősségteljes isoplus mérnökök, technikusok és szerelők mind birtokában vannak a szükséges tanúsítványoknak. A földmunkák és a csőfektetési munkák felügyelete, valamint az utószigeteléshez szükséges keretfeltételek és az időjárási viszonyok vizsgálata mind a kivitelezési munkák minőségellenőrzéséhez tartozik.

A kivitelezés minőségellenőrzésének utolsó lépése az utószigetelést végző személy képesítéseinek vizsgálata, valamint az általa elvégzett munka szemrevételezése, illetve annak fizikai tesztelése. Annak érdekében, hogy az utószigetelési munkát végző személy a későbbiekben is azonosítható maradjon, minden utószigetelt karmantyút egy speciális kóddal jelölnek meg. A karmantyúk további vizsgálatát akár külső cégek is végezhetik.